De 4 doarpen

Hinnaard, Itens, Rien en Lytsewierrum

Fjouwer Doarpen Docht

 
Fjouwer Doarpen Docht (FDD) is ontstaan in het voorjaar van 2011, omdat het er op leek dat er geen feestcommissie zou zijn die de dorpsfeesten voorde 4 dorpen organiseren. Geen feest in de zomer was een clubje dames toch wat te gortig en dus besloten zij om in een korte tijd een Fjouwer Doarpen Dei uit de grond te stampen.

Na deze geslaagde dag besloot de club om te handen ineen te slaan en te proberen om in de winter maandelijks activiteiten in de dorpen te organiseren voor jong en oud. Afgelopen jaar zijn de nodige kinderknutselactiviteiten in vakanties georganiseerd, is de Koninginnedagviering o.a. samen met de speeltuincommissie op poten gezet, hebben we samen aan de stamppot gezeten tijdens een geslaagde nieuwjaarsmeeting (Winterwille), zijn er eieren gezocht met Pasen, is er geswingd in het dorphuis met een live band, etc. etc.

Voorzichtig, maar zeker zet FDD dit jaar door. We denken zeker weer aan Winterwille, te bowlen met scholieren, knutselactiviteiten, misschien de Sint uit te nodigen, kerstworkshops te geven, de voetjes van de vloer te laten Fjouwer Doarpen Docht (FDD) gaan en talenten uit de 4 doarpen om enige wijze in de spotlights te zetten.

Wil je meedenken in ons team, of heb je leuke ideeën voor een activiteit? We horen het graag!


Bekijk >hier< het FDD programma 2017-2018 (pdf)Contact

E-mail: fddocht(@)live.nl

De4doarpen.nl

AEDknop
Foto, verslag of uitnodiging, 
stuur het naar de Webredactie!
IconMail IconNieuwsbrief IconFacebook IconTwitter

Twitter @De4doarpen