De 4 doarpen

Hinnaard, Itens, Rien en Lytsewierrum

Informatie Gemeenteraad

Goedemiddag meneer/mevrouw,

In de bijlage ontvangt u een advertentie over de gemeenteraad inclusief een uitnodiging voor Gast van de Raad. Gast van de Raad wordt georganiseerd voorafgaand aan een raadsvergadering. Middels deze advertentie willen we de inwoners van Súdwest-Fryslân informeren over de gemeenteraad, op de hoogte stellen dat ze welkom zijn als gast bij een raadsvergadering en laten weten dat de vergaderingen van de gemeenteraad te live en achteraf te volgen zijn via onze website.

Aan u daarom het verzoek om deze advertentie onder de aandacht te brengen bij uw inwoners (middels dorpskrant, nieuwsbrief, dagblad, internetsite etc.)

Er zijn 2 varianten in de bijlage toegevoegd, dit in verband met de verschillende datums die in de advertentie genoemd zijn. De ene advertentie is incl. uitnodiging voor Gast van de Raad in feb t/m juni en de andere advertentie van april t/m juni (dit staat onderaan in het groene vlak van de advertentie). Mocht het niet lukken om de advertentie vóór 28 februari te delen dan kunt u de andere advertentie gebruiken.

Alvast vriendelijke bedankt voor uw medewerking. Mochten er nog vragen en/of onduidelijkheden zijn, dan hoor ik dit uiteraard graag. Ik ben bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of rechtstreeks via 0515-489055.

Met vriendelijke groet,

Roelien Woudstra
Griffie

T: 14 0515
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
werkdagen: ma-di-wo-do-vrij

De4doarpen.nl

AEDknop
Foto, verslag of uitnodiging, 
stuur het naar de Webredactie!
IconMail IconNieuwsbrief IconFacebook IconTwitter

Twitter @De4doarpen